Friday, 13 December 2013

PETRONAS milik Cina , Apakah Najib Razak Mendengar Luahan Hati Orang Melayu?




Omar Ong penasihat YAB Perdana Menteri menjadi sasaran kemarahan orang Melayu. Dah lama kemarahan ini diluahkan namun belum ada tindakan yang diambil oleh PM dalam menangani pekara ini. Nak tunggu sampai bila baru mahu pecat Omar Ong?

Teringat Dato Nasir Safar bekas pegawai Khas YAB Perdana Menteri yang telah dipecat kerana desakan dari kaum India. Kerana desakan kaum India Najib Razak akur dan seterusnya Dato Nasir Safar dipecat dari Jawatan Pegawai Khas. Orang yang jiwanya Melayu bercakap soal Melayu dipecat hasil desakan bukan Melayu.

Kini kami Melayu mendesak Omar Ong dipecat oleh YAB Perdana Menteri. Kita mahu Omar Ong dipecat segera kerana banyak sudah kecelakaan yang dilakukan Omar Ong. Orang Melayu mahu Omar Ong dipecat.

Apakah YAB Perdana Menteri mendengar suara kami orang Melayu?

9 comments:

Anonymous said...

tak mahulah dengar cakap orang melayu, pru13 baru berlalu ada 4 tahun lagi. dah dekat2 nak pru14 baru la nak ambil tindakan.masa tu melayu lak akan ajar BN apa erti melayu.bye2 la BN lepas tu

Anonymous said...

Najib perosak bangsa, perosak agama.
Berlakun lebih. Jiwa dia jiwa cina & india.
Pekak dia dah tak ada ubat. Hati dia dah mati.
Dia membutakan mata.

Anonymous said...

AKU MULA BOSAN DGN NAJIB/UMNO.
AKU PERCAYA MELAYU LAIN PUN BEGITU...

salim hasan said...

mungkin sekepala ngan adik dia si nazir yg tak berapa sedor diri dan tak dak jatidiri melayu tu!!

Anonymous said...

Najib belum insaf undi Melayu menghidupkan UMNO. PRU 14 kita jadikan Najib sebagai pembangkang, mungkin dia boleh taubat.

Anonymous said...

Setuju 300%..

Anonymous said...

SDRA, minta masuk
MALAYSIA YEAR TRULY ASIA.
Tahniah kapada Semua MULTI TONGSAN TONGKANG TURUN CINABENG CINIONS.
Jenis Penduduk Pulau Ketam Kuala Sipitang Weld Quay Kuala Selangor Johor Baru Batu Pahat ,adalah mereka gemar makanan dua rasa-sweet and sour- tengiling,musang ular bisa,tapak beruang babi hutan,monyet dan segala exotik jungle meat.
Maka daging hendak lah segar dan wangi campur arak lagi sedap.
Apa nak lagi ?
1.Main mercun seludup nilaian ratusan ribu ringgit.
2.Berjudi haram buka cyber cafe.
3.Gasak tanah.(free)
4..Gasak pasir.(free)
5.Cetak surat khabar vernakular balun melayu islam..
6.Gasak balak.(free)
7.Impot betina amoi cina vietnam .
8.Kemaruk pangkat Tan Sri Dato Seri Dato Seri Utama Datuk,beli pangkat Sultan mindanao, Sultan Melaka,Sultan Indon.
9.Kitar semula minyak masak ,buat kilang haram.(free)
10.Sedut lpg gas disel petrol tukar jenama subsidi ke non subsidi harga mahal.
11. Jual barang tiruan tipu seludup di petaling street.
12. Guna pakai amah indon,siang dan malam.Tak mau kasi makan,tak bayar gaji.
13. Lari elak bayar tol,tukat tiket.(free)
14. Elak bayar cukai,lari cukai,tuntut BR1M,tipu tada kerja.
15.Cetak sendiri lencana cukai jalan.
16.Gemar dan seronok pakai stiker cermin kereta sampai dua tiga kalimah hikmat tangkal POLIS PDRM Bekas Polis(asal kan ada polis),tapi kata PDRM POLIS anjing dan rasuah.
17.Buat makanan tiruan campuran kimia.Tak ada sijil halal,cetak sendiri tipu halal logo,pakai nama PAU AHmad.
19.Sekat orang melayu buat bizness sarang burung,tak mau jual barangan keluaran melayu.
20.Jual disel gred super di tengah laut,cakap ta ada ikan.
21.Buat kilang haram buat barang gantian tiruan motor kar motor sikal.
22.Buka tanah ladang sayur haram di cameron highland,fraser,lojing.
23.Buat makmal dadah di condominium,tipu semua orang dia orang kaya.
24.Mohon paspot antara bangsa 3 bulan sebelum raya lunar.
24.Masuk tender ali baba
25.Masuk daftar pembekal MOF ali baba,tak mau bayar komisen,lari projek kerajaan,buat pasang aluminium sub standard di bumbung masjid surau hospital.
26.Minta subsidi gas dari Petronas dan minta TNB wajib beli bekalan letrik,jadi kaya,semua tan sri satu keluarga, dan desak kerajaan tarik balik subsidi, dan jamu 3 Tun melayu(sorang anak sulung baru arwah) di hotel majestik.
27.Buat kilang besi di selangor dan mintak tak payah dan tak mau bayar bil letrik TnB berjuta juta RM.
28.Buat pasangan paip air haram dan CURI air ratusan ribu RM.
29.Buang sampah sisa toksik di rata tempat,tak mau bayar bil pelupusan.
30.Buat ladang ternak babi dan buang sisa kumbahan toxik ke parit longkang dan sungai.
31.sekolah sendiri punya bahasa. kata jaga bangsa nya heritage.
Beranak di tanah ini, tau mau guna bahasa tempatan, pakai bahasa impot.
32.Ketagih,Nak kontrak BESAR BESAR dari orang yang mereka benci,dengki,caci dan maki hamun,orang melayu.
35.Pantang ambil melayu masuk syarikat mereka.
36.Mengaku melayu guna nama melayu omar khairil,Trojan Horse Cinabeng.
37.Setiap perlantikkan jawatan olih Ah Jib Gor Bapak sekolah Vernakular mesti ada kiraan dan caturan dari/untuk/kapada Cinabeng Cinions I Love PM untuk meminggirkan Melayu dari ekosistem melayu.Ah Jib Bangsawan Melayu.
Bila kena tangkap:
Tanya "APA SALAH" "mana ada salah" ,"sekarang lu apa MAU,"" sapa lu punya boss ?"
akibat kesemua itu dan 1000 dalil,mereka memegang harta terkumpul RM45BILLION RM,simpan aset di Singapura Canada,Australia,England.
jenis apa ini primitive pig ?SengkeH tongkang turun hisap CANDU.
Pendatang lama tongkang turun guna/exploitasi pendatang baru dari indon india myanmar sri lanka vietnam filipin bangla thailand nigeria bosnia irak nigeria tanah besarCINA laos kambodia mencecah jumlah terkini 4 juta orang.
TAHNIAH DASAR 1M endless possibilities inklusive the best is yet to come lifestyle truly asia.
CINABENG CINIONs KM PULAU PINANG Chinese Vigilante Omar Aziz wannabe Dinasti Lim yang sangat dikasihi Pemimpin RAHMAH UNTUK SEMUA,sebenar nya adalah ajen,Ah Jib Gor.
Ah Jib Gor TIDAK PERNAH dengar suara Melayu.
Arjuna waspada
changkat lobak

Anonymous said...


Untuk selamanya 1 undi akan hilang buat Najib, BN, UMNO dan segala suku sakat yg berkiblatkan mereka yg menghina bangsa Melayu ditanaha air sendiri.

Menunggu pemimpin Melayu yang berjiwa Melayu.

Tiada 1MAlaysia najib bagi diriku dan keluargaku

Anonymous said...

Najib jaga India lebih ++ ,cina +, melayu - + - +,turunlah, pemikiran apa ni, merugikan Melayu saja, duk ampu isteri dia yang buruk banyak daripada yang bagus.